Apple Avertizeaza Utilizatorii iPhone privind Incarcarea Peste Noapte a Telefoanelor

Apple a emis o avertizare extrem de importanta pentru utilizatorii iPhone din intreaga lume, iata ce transmite in mod oficial pentru milioane de oameni.

Apple Avertizeaza Utilizatorii iPhone Incarcarea Peste Noapte Telefoanelor

Apple a emis o avertizare extrem de serioasa pentru utilizatorii de telefoane iPhone, cu privire la incarcarea telefoanelor peste noapte, iar asta deoarece vorbim despre posibilitatea de supraincalzire si aparitie a accidentelor, toate detaliile fiind disponibile mai jos.


“Adaptoarele de alimentare USB pentru iPhone și Apple (vândute separat) respectă limitele necesare de temperatură a suprafeței definite de reglementările țării aplicabile și standardele internaționale și regionale de siguranță.

Cu toate acestea, chiar și în aceste limite, contactul susținut cu suprafețele calde pentru perioade lungi de timp poate provoca disconfort sau răni. Folosiți bunul simț pentru a evita situațiile în care pielea dvs. este în contact cu un dispozitiv, adaptorul său de alimentare sau un încărcător fără fir atunci când funcționează sau este conectat la o sursă de alimentare pentru perioade lungi de timp.

De exemplu, nu dormiți pe un dispozitiv, adaptor de alimentare sau încărcător fără fir și nu le plasați sub o pătură, pernă sau sub corp, atunci când este conectat la o sursă de alimentare. Păstrați iPhone-ul, adaptorul de alimentare și orice încărcător fără fir într-o zonă bine ventilată atunci când sunt utilizate sau încărcați. Aveți grijă deosebită dacă aveți o condiție fizică care vă afectează capacitatea de a detecta căldura împotriva corpului.”